Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Træning er noget som de fleste personer i dag går rigtig meget op i. Sundhed og styrketræning er i højsæde hos rigtig mange danskere, og dette ses tydeligt, hvis man f.eks. går en tur rundt i et fitnesscenter, nærmest ligegyldigt tidspunktet – eller gå en tur udenfor og tæller hvor mange løbere du ser på din vej.

Antallet af personer som træner flere gange om ugen, er stort, og dette giver nogle ømme ben indimellem – hvilket kan være et problem, hvis du træner flere gange om ugen. Derfor vælger mange også at drikke eller spise store mængder proteiner, for at undgå dette. Men er det den bedste løsning som der findes? Der er ingen tvivl om, at det hjælper på muskelopbygningen, at der kommer nogle ekstra proteiner ind i kroppen – men det kan ikke stå alene. Du kan drikke og spise nok så store mængder proteiner, men du optager ikke mere end det kroppen har brug for.

Hvis du gerne vil gøre din restitutionstid kortere, er du nødt til også at finde andre midler, som bl.a. er i den teknologiske kategori. Når du restituerer, har dine muskler nemlig ikke bare brug for ekstra proteiner. Den har også brug for en masse frisk ilt fra blodet, da det også er ilten, som kommer med alle de gode næringsstoffer til musklerne. Du er derfor nødt til at øge ilttilførslen til dine ben, hvis de er ømme.

Hvordan får jeg øget ilttilførslen til mine ømme ben?

Det er korte svar her er noget så simpelt som massage. Massage sørger for at blodet kommer endnu bedre rundt i benene, og dermed bedre kan ilte benenes muskler.

Dette kræver massage i længere tid, hvilket man ikke kan få andre til at gøre hele tiden. Hvorfor vi også nævnte den teknologiske kategori. Der findes nemlig et produkt, som vedhjælp af komprimeret luft masserer dine ben, og på den måde får givet dig et bedre flow i din strøm af blod i benene. Disse støvler er derfor med at få forkortet din restitutionstid, så du hurtigere kan komme i gang med din træning igen,

Du kan læse meget mere om, og købe disse restitutionsstøvler lige her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here