Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er en god ide at skifte sine printerpatroner, når der vises tegn på det. De fleste mennesker i dag bruger computeren i det daglige, og har derfor ofte brug for at få printet noget ud. Engang imellem skal printerpatronerne udskiftes, men sørg for, at du udskifter blækpatronerne, når du skal benytte printeren.

Udskiftning

Ofte vil man opleve, at ens printer mangler blæk, når der udskrives papir. Skriften eller billederne, som du printer ud, er ofte ikke lige så tydelige, som de ellers ville være. Du bør derfor være opmærksom på, når der på din computer kommer frem om, at din printer mangler printerblæk. Dette kan enten ske i form af, at der kommer et lille felt frem på din skærm, hvor der står at niveauet på blæk er meget lavt. Hvis dette sker, skal du sørge for at skifte dine printerpatroner. Hvis det er første gang, eller du føler dig usikker på, hvordan du skal skifte partronerne, bør du søge hjælp eller se illustrationerne på, hvordan de skal skiftes.

Vær opmærksom

Du bør være opmærksom på, hvis udskrifterne ikke er optimale. Hvis der er svag farve, kan det skyldes, at du skal ændre på dine indstillinger på din printer, da det kan skyldes, at de ikke er blevet tilpasser det, som du skal have udskrevet. Den anden ting kan skyldes, at blækniveauet er lavt.

Hvis du oplever, at der kommer sorte pletter på dine udskrifter, kan det eventuelt skyldes snavs. Hvis dette sker kræver det, at dysen bliver gjort rent, altså snavs der, hvor blækpatronerne sidder. Desuden kan det også være, at printerhovedet er gammelt og har brug for at blive fornyet.

Du må ikke lægge blækpatronerne i nærheden sollys eller andre varmesteder. Åben først indpakningen med patronerne, når det er nødvendigt, og du skal bruge dem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here