Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Måske er du et havemenneske, måske er du det modsatte. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, men der er dog nogle fakta, der kan stilles op. En flot have gør virkelig noget for en bolig, og finpudser det samlede indtryk, du får af et hjem. Der er nogle gadgets og noget teknik, som kan hjælpe dig i haven, både hvis du nyder at være i den, og hvis du mere ser havearbejdet som en sur pligt.

Gode tips til den grønneste græsplæne

Hvis du har en grøn og flot græsplæne, har du et godt udgangspunkt for en generelt flot have. Men hvordan opnår du denne flotte græsplæne? For det første kræver det et godt fundament at arbejde ud fra, altså en græsplæne der er til at arbejde med. Hvis den allerede er helt død, kan dette godt være svært, og du kan være nødsaget til at så nyt græs – dette kan gøres meget lettere med en stennedlægningsfræser. Udover det kræver det godt med vand, og for at holde den flot er det også optimalt, hvis du slår den regelmæssigt. Hvis du er typen, der virkelig ikke kan lide at slå græsset, kan du jo anskaffe dig en robotplæneklipper, som så kan gøre arbejdet for dig.

Er haven omkranset af en hæk, så få fat i en hækkeklipper

Noget andet der virkelig kan ødelægge det overordnede billede af en have, er hvis den hæk, der omringer hele haven, er grim, ikke trimmet og skæv. Så for at lægge den sidste hånd på havens udstråling, kan det være en god ide at arbejde lidt på hækken. Det kræver måske lidt øvelse, før det bliver helt godt, men når du først får klippet en rigtig flot hæk, vil det gøre noget rigtig godt for haven.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here