Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er julefrokost-tid, og derfor er det essentielt, at du har de helt rigtige apps på din telefon. Dem, der sikrer, at din julefrokost ender med at blive en succes – for den slags apps findes der, og herunder får du en guide til, hvilke apps du bør installere, hvis du vil have de bedste forudsætninger for at gøre julefrokosten til en succes.

Spor din telefon

Før du tager afsted til julefrokost, er det en god idé, hvis du sikrer dig, at du kan komme til at spore den igen, hvis du smider den væk eller den bliver stjålet. Det er der risiko for, for der kommer jo nok en smule (læs: en del) alkohol indenbords, når du er til julefrokost. Og når man er beruset, er det ikke fordi, at man passer supergodt på sine genstande – særligt ikke sin telefon, som har en værdi for tyveknægte og langfingrede mennesker.

Hvis du eksempelvis har været til julefrokost i København, og du dagen efter finder ud af, at du har mistet din telefon, er det lækkert at kunne spore, hvor den er blevet af.

Drukspil

Det er altid en sjov ting at have nogle drukspil på sin telefon, som kan bruges til at spille, når man har spist. Det kan også være forskellige selskabslege – det behøver nemlig ikke udelukkende at være spil, der lægger op til, at man skal drikke sig fuld. Det er der ingen grund til, og man har garanteret også fået nok indenbords, da man spise julemaden.

Taxa

Der er en god grund til at have en taxa-app på sin telefon, for det er en god idé, hvis du skal i byen eller hjem fra byen. På den måde slipper du som regel også for den lange kø, hvor du skal vente på, at der er en taxa-dame eller mand, der tager telefonen.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here