Elektronisk adgangskontrol

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes mange måder at låse sine døre på. En af de mere moderne måder, som er ret populært at få installeret, er elektronisk adgangskontrol. I denne artikel vil vi belyse nogle forskellige systemer, læs med her

Vi tager udgangspunkt i 4 forskellige adgangskontrol og starter med iLOQ.
Låsesystemet iLOQ S10 er en internet baseret løsning for sikker og enkel administration af boligens låsesystem. Det betyder at opbevaringen af program og nøgledata ikke foregår lokalt, men at alle data er sikret på iLOQs eget netværk, dette er med til at sikre imod mistet data ved brand og indbrud eller systemnedgang. Dvs. at du faktisk via internettet kan låse din dør op. Se video herunder.

Andet system er smartair genesis

SMARTair Genesis er løsningen til kunder, der ønsker et adgangskontrolsystem til fx. Små ejendomme, mindre erhverv, klubber, osv. SMARTair Genesis kræver ingen computer eller separat software for at fungere. Man tilslutter blot sin SMARTair Genesis Master Controller med indbygget software direkte til et netværket og så er alt køreklar.

Tredje system er Ruko ARX

Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi systemet har kapacitet til at administrere et ubegrænset antal døre, skemaer og personer samt stadig overholde sikkerheden. Systemet er klar til fremtidens krav om integration af alle virksomhedens systemer. Med ARX er det fx muligt at koble adgangskontrollen med brandalarmen og dørautomatikken, og dermed sørge for at branddøre lukkes og at flugtveje åbner automatisk hvis alarmen går. Hvis du ønsker mere information om de 3 ovenstående adgangssystemer, kan du tage fat i låsesmed københavn her, som har stor viden omkring feltet.

Fjerde og sidste system er Bekey

Bekey-låsen er ikke nogen decideret lås, men kan bedst beskrives som en motor, der erstatter vrideren på din eksisterende lås. Låsetromlen skiftes altså ikke ud, og du behøver ikke at have en låsesmed forbi for at montere smart-låsen.

Selve boksen er af massiv stål og fylder ikke mere end din nuværende slå. Bekey vil erstatte den indvendige del af din lås, og fungere som en almindelig mekanisk lås udefra. Du vil derfor fortsat kunne bruge din almindelige nøgle når du skal ind. Se en kort introduktion her:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here