Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når nu sommeren banker på døren, er det tid til at finde de ting, der sætter gang i sommerstemningen. Dén mest åbenlyse forandring, der sker mellem sommer og vinter er naturens udfoldelser. Vinteren er tør og kold, mens sommeren er lys og sprudlende. Derfor giver det mening at bruge teknologien til at forene disse elemeter – og derfor indeholder denne guide nogle gode råd til, hvordan du konkret kan arbejde på at få en flot have.

Udnyt solens lys

Det er bestemt ingen hemmelighed, at solen skinner ekstra meget om sommeren og faktisk er det ikke bare ekstra meget. Solen skinner næsten alle timer i døgnet, og det skal selvfølgelig udnyttes. En måde, hvorpå man kan udnytte det, er ved at investere i solcellelamper. Solcellelamper er lamper, der fungerer ved at suge solens lys og celler til sig i løbet af dagen, hvor den så kan lyse om aftenen. Solcellelamper har mange fordele. De er blandt andet miljøvenlige, lette at bruge og er ekstremt holdbare. Derfor egner solcellelamper sig faktisk til ethvert hjem og enhver have.

Skab en hyggelig atmosfære på terrassen

Terrassen er nærmest centrum for din have; og derfor bør den også rumme en god og hyggelig atmosfære. Herunder kan du se 5 enkle måder, hvorpå du kan indrette din terrasse på en bekvem og rar måde:

  1. Anskaf blomster. Ved at skaffe dig pæne blomster og planter, supplerer du terrassen med natur – og det gør en kæmpe forskel, når man sidder og nyder at være udenfor i godt vejr.

  2. Vælg et tema. Du behøver ikke gå all in på ét bestemt tema, men det kan alligevel betale sig at tænke over farvekombinationer, materialer og så videre.

  3. Husk rengøringen. Du får ikke en nydelig terrasse ved at gøre ingenting – en smuk terrasse kræver nemlig god vedligeholdelse – der sætter sig nemlig nemt både støv, jord og insekter fast på terrassens ting.

  4. Bekvemmelighed. Når jeres terrasse ser behagelig ud, bliver den straks endnu bedre at være i. Anskaf dig en ligge- eller hængestol, skaf nogle tæpper eller en parasol. Det gør nemlig hele oplevelsen bedre.

  5. Plads. Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig pladsen, der har en afgørende betydning. En lille terrasse har et intimt og måske mere romantisk udtryk, hvorimod en terrasse med plads lægger på til lidt mere.

Grønne fingre? Anlæg et bed!

Hvis du har interesse i det grønne, og har lyst, tid og plads til at udfolde dette, kan det varmt anbefales at prøve at dyrke sin egen jord. Du kan vælge at dyrke både grøntsager, som eksempelvis radisser, gulerødder eller ærter, eller du kan kaste dig ud i at dyrke flotte blomster og andre planter.

Ved at dyrke dine egne grøntsager findes der en del fordele. De er for det meste økologiske, friske og helt sig selv – og af samme årsag beretter mange om, at grøntsagerne smager endnu bedre, når de selv har dyrket dem. Det er helt sikkert et forsøg værd!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here