Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i en verden, hvor rigtig mange af os ikke vil kunne forestille os en hverdag uden elektronik og digitale platforme. Rigtig meget af vores dagligdag foregår med øjnene rette imod en computerskærm eller en smartphone. Dette sker både på arbejdet og i fritiden, og der bliver hele tiden skabt nye gadgets og andre digitale platforme, så vi fortsat vil bruge endnu mere af vores tid med vores computere, telefoner osv. Det er dog ikke kun vores underholdning og arbejde som er påvirket af digitaliseringen, men noget så gammeldags som husholdningen er også ved at blive revolutioneret af forskellige elektroniske påfund. Husholdningen har altid været en del af dagligdagen som har været forbundet med godt gammeldags knofedt, men nye elektroniske påfund er med til at gøre flere aspekter af dagligdagen i hjemmet nemmere.

Robotstøvsugeren

Når man bor i et hus eller en lejlighed med sin familie, så er der mange mennesker som hele tiden er med til at gøre gulvet beskidt, hvilket heller ikke bliver bedre, hvis man har en hund eller en kat. Derfor kræver det, at man støvsuger rigtig tit, hvis man ikke ønsker, at gulvet skal være beskidt hele tiden. Med en robotstøvsuger behøver man dog ikke gøre det selv, da man kan indstille den til at starte af sig selv, når den ikke køre i vejen.

Styr lyset med telefonen

Der findes en lang række former for intelligent belysning, hvor man må få klik kan styre lyset via sin telefon. Det kunne eksempelvis være Hue fra Phillips, som de fleste kender, eller Nedis Smartlife der er et billigere alternativ. Det kan blandt andet bruges til at tænde lyset hvis man ikke er hjemme, eller hvis man gerne vil have en anden farve belysning end “hvid”.

Rul gardinerne ned med din smartphone

Det er simpelthen så irriterende, når man sidder og ser en god film, og solen så pludselig begynder at skinne ind i skærmen. Nu kan man dog nemt blive siddende i sofaen, da man kan rulle gardinerne op ved hjælp af ganske få tryk på telefonen.

Indtil termostaten fra mobilen

Hvis der er for koldt eller for varmt i hjemmet, så må man ofte rundt i samtlige rum for at skrue på radiatorerne. Det er dog ikke altid, at man huske det, hvis man fx tager på ferie, men i stedet for at få naboen til at skrue ned for varmen, så kan man nemt gøre det ved hjælp af en app på sin telefon. På den måde kan man spare en masse penge på varme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here