Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dagens artikel har vi fokus på noget, der hele tiden bliver bedre og bedre, nemlig smart watches. Leder du efter et nyt ur til din vandretur? Så kan det være, at du lige skal kigge efter lidt flere features, end du havde regnet med.

Et godt outdoor ur viser ikke kun tid og dato, men giver dig også afgørende informationer til dine udendørs eventyr såsom højde, beliggenhed, lufttryk, solopgange/solnedgangstider osv.

Dette kan hjælpe dig med navigation, planlægning og vejrudsigt. Outdoor ure med vandrespecifikke funktioner er meget populære i disse dage, og firmaerne bag dem gør store fremskridt, når det kommer til at kombinere design med nyttig teknologi. Dette er vi selvfølig yderst interesseret i her på Technyheder.

Hvad er eSIM?

Et eSIM er et SIM-kort, der er indbygget i en mobilenhed og kan forbinde dig med enhver operatør, der tilbyder eSIM-tjenester. Dette begynder at komme i flere og flere ure. Her kan du eksempelvis bruge dit ur som telefon.

Ydermere fungerer eSIM’et på samme måde som et traditionelt SIM-kort, men du behøver ikke et fysisk SIM-kort for at bruge det. Det er faktisk forudinstalleret i enheden, og du kan aktivere det ved at installere “eSIM-profilen” for en ny operatør.

Faktisk er det en udvikling af det fysiske SIM-kort. Flere og flere smartphones, tablets og bærbare computere er udstyret med et eSIM-kort. Når det kommer til smartwathces, så bliver de hele tiden vildere og vildere, men batterilevetiden bliver stadig hurtig påviket, når din enhed er connected til for mange ting. Derfor er dette ikke altid den perfekte løsning, når du skal vælge dit næste outdoor ur. Man skal dog hurtigt tage højde for, at teknologien udvikler sig så hurtigt, så denne artikel kan sagtens være outdated, når du står og shopper dit næste ur.

Outdoor ure og GPS ure er blevet så vilde, at den bedste måde at tjekke dem på, er faktisk at læse de anmeldelser der er fra forbrugerne. Garmin er et eksempel på nogle, der laver nogle fantastiske GPS ure. De falder dog sjældent meget i pris med tiden, og en anden ting, der er værd at kigge efter, er hvornår uret kom på markedet.

Man kan nemlig hurtig komme til at betale en hel del penge for et ur, hvor du kunne have fået et, der var meget bedre, til ikke særlig mange kroner mere.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde dit næste GPS ur til din vandretur eller løbetur.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here