Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det lyder vildt, men ikke desto mindre er det sådan, det er. Her får du en introduktion til, hvordan du kommer i gang med at få gardiner i dit hjem, der har motor i. Det er slet ikke så svært og avanceret, som det lyder, men ikke desto mindre er det noget, der kommer til at præge fremtiden i en sådan grad, at det nok kan være svært at forestille sig.

De kører på batterier

Hverdagen bliver både nemmere og mere sjov, når du kan betjene dine gardiner med en fjernbetjening. Hvorfor? Simpelthen fordi, at det gør den bare. Har det måske aldrig irriteret dig, at du har lagt dig i seng og så pludselig kommer i tanke om, at du ikke fik trukket gardinerne for inde i stuen – for derefter at skulle rejse dig, tage tøj på, smutte ind i stuen og rulle gardinerne op?

Det er da noget af det, der er mest irriterende i hele verden, og derfor får du altså lidt lettere ved hverdagen, når du har gardiner, som du kan få til at rulle op eller ned med en fjerner. Med fjernbetjeningen betjener du let og elegant dine gardiner, såfremt de er opsat med en motor og dertilhørende batterier, der ikke er flade.

Nogle gardiner kræver ikke installation

En batterimotor kører på batteri, og derfor skal den altså ikke tilføres strøm. Det betyder samtidig, at du på mange måder har mulighed for at sikre dig, at du altid kan betjene den. Det eneste, det kræver, er, at du har batterier liggende til både din fjernbetjening og dine gardiner.

Der er desuden også rygter om, at det snart er muligt at få persienner, der kører på solenergi og dermed samler sol til hele stuen og måske endda også resten af din lejlighed. Eller hus, såfremt det skulle være tilfældet, at du havde residens i sådan et.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here