Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes ikke mange ting, som er mere ubehagelige end at blive udsat for hacking. Det er et enormt brud på din tillid, og det kan føre til mange slemme konsekvenser af eksempelvis økonomisk art. Derfor handler det om at gøre, hvad man kan for at undgå hacking. Dette gælder både som privatperson, men det gælder i høj grad også for virksomheder, hvor gigantiske mængder fortrolige oplysninger eller lignende kan blive lækket og misbrugt.

Sådan lærer du at tænke som en hacker

Det kræver sit at hacke sig ind i et system. For at forhindre hackingen og i stedet komme den i forkøbet, er det en fordel, hvis du lærer at tænke som en hacker. Det er dog ikke helt nemt og kræver en masse færdigheder, som er svære at lære på egen hånd.

Heldigvis kan du blive certificeret som en såkaldt ”Ethical Hacker” med en CEH-certificering, hvor du kan mestre hackerens kundskaber.

Gennem kurset vil du få en forståelse af de redskaber, som hackerne bruger, samt den viden, hackerne har, og derved vil du lære at opdage svagheder og huller i systemer.

Ved kursets afslutning skal du igennem en test, hvorefter du kan kalde dig selv en certificeret Ethical Hacker.

Oplagt kursus for IT-konsulent i virksomhed

Hvis du driver en virksomhed, er det oplagt at lade eksempelvis din IT-konsulent tage CEH-kurset. På den måde vil I opnå en større grad af sikkerhed i firmaet, og risikoen for, at jeres system bliver hacket, vil mindskes betydeligt. Det vil altså kunne betragtes som en god investering at gøre en af dine ansatte CEH-certificeret, da I vil kunne komme eventuelle kriser i forkøbet og i sidste ende undgå at tabe en masse gennem hacking.

Find det rigtige kursus

Der udbydes kurser i Århus og i Hillerød, hvilket vil sige, at der er kurser til både folk fra Jylland og Sjælland. Hvis du er fra eksempelvis Fyn, er der dog heller intet problem, da begge byer vil være oplagte.

Derudover er der en lang række datoer at vælge i mellem, så der vil med stor chance være en, der passer dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here