Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste personer har en printer. Printeren er for mange et uundværligt stykke hardware i det daglige, da den ofte har flere opgaver: Vi bruger den til print af invitationer, bankpapirer, skoleopgaver og meget meget mere. De mange prints betyder da også, at vi ofte må ud og investere i nye blækpatroner, og du kender det helt sikkert: blækpatronerne koster næsten det samme, som du gav for din printer. Men bare rolig, det er der råd for.

De mest anvendte printere er af mærket Canon. Printere fra Canon kører som alle andre printere med toner i form af blækpatroner. De høje priser på markedet har gjort, at rigtig mange personer nu fravælger de originale blækpatroner til fordel for de uoriginale, men kompatible patroner, der, i langt de fleste tilfælde, virker lige så godt. Blækpatroner til Canon er og nogle af de dyreste på markedet, når de skal være originale – noget der helt sikkert hænger sammen med udbud og efterspørgsel på deres populære printermodeller.

Tendensen er dog den, at Canon over de sidste par år, har været nødt til at sænke prisen på deres modeller, så de ikke blev for dyre i forhold til konkurrenter som HP eller Epson. Det har gjort at fortjenesten på selve printeren er nærmest ikke eksisterende og at de derfor er meget afhængige af, at brugerne køber printerpatroner efterfølgende.

Problemet opstår så, når brugerne vælger de uoriginale frem for de originale patroner – det skaber en manglende avance – en avance, de havde håbet på at kunne tjene ind, ved at sælge forbrugsstoffer som papir, blæk og toner. Det er alene derfor, at Canon og de andre printerproducenter advarer dig mod at købe kompatible printerpatroner. Sådan lyder det fra en Inkpro.dk, som er en af de førende spillere på markedet, når det kommer til salg af blækpatroner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here