Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hverdagen kan være enormt svær at få til at hænge sammen, hvis man både har en familie og et arbejde der skal passes, og derfor gælder det om at finde alle de steder, hvor man kan tillade sig at springe over hvor gærdet er lavest. Men heldigvis er der efterhånden mange remedier som tillader en at benytte den nemme løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. En af de gadgets som har vist sig at være yderst effektiv, når det kommer til at spare tid i hjemmet er robotstøvsugeren. Du kan købes robotstøvsugere i stort set alle elektronik forretninger, eller der hvor du handler hvidevarer. Et af de største udvalg finder du hos Skousen.

Intelligent navigation

Det smarte ved robotstøvsugeren er, at den selv kan støvsuge hele det rum den blive placeret i, uden at man selv skal fjerne samtlige møbler fra rummet. Når støvsugeren så har registreret, at den er færdig med det pågældende rum, så finder den selv tilbage til sin oplader. Den er helt og aldeles lednings fri, så man ikke render rundt falder i ledningen.

Minimum støj

Når vi tænker på støvsugere, så vil de fleste nok komme i tanke om den forfærdelige støj, som man må finde sig i. Heldigvis er langt de fleste nyere støvsugere holdt op med at larme så meget, men de hidtil støj-svageste støvsugere må siges at være robotstøvsugere. Med en støjsvag robotstøvsuger kan man indstille den til at starte midt om natten, uden at man kommer til at vågne på grund af larmen.

Effektiv

Selvom at robotstøvsugerene er meget mindre og designet pænt, så er det ikke et udtryk, for at de ikke er effektive. Hvis man køber den rigtige robotstøvsuger, så er gulvet helt pænt, når turen er færdig. De fleste robotstøvsugere er dog runde, hvilket vil sige, at de har svært ved nå ind i hjørnerne og kanterne, så en gang imellem bliver man nødtil at klare dem med en manuel støvsuger, men dette tager ikke mere end 5 minutter om dagen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here