Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste mennesker udformer nogle nytårsfortsætter inden, de hopper ind i det nye år. At have et nytårsforsæt betyder ikke nødvendigvis, at det skal være personligt, men du i stedet for udformer nogle mål, som du gerne vil opnå og realisere for din virksomhed.

Mål for dig og dine ansatte

Et nyt år er lig med nye arbejdsmål for dig og dine ansatte. Måske sætter dine ansatte deres egne personlige mål, som er rettet mod arbejdet. Uanset hvad, kan du med nye mål for det nye år være med til at motivere dine ansatte, og rette op på nogle ting, som du synes skal ændres.

Et nytårsfortsæt for dig kan bl.a. være at blive mere produktiv. Når du skal inddrage og lægge planer på vegne af dine ansatte, skal du sørge for, at du kan sætte dig i deres sted. Du kan derfor ikke komme med et nytårsforsæt, hvor du fortæller, at dine ansatte skal arbejde flere timer om ugen. Vær i stedet for kreativ og tænk i andre baner. Et nytårsfortsæt for din virksomhed og de mennesker, som er involveret, kan bl.a. være, at I skal fortælle og hjælpe hinanden, hvis I f.eks. har svært ved en uddelegeret arbejdsopgave. Via dette får du skabt et stærkere bånd mellem dig og dine ansatte.

Sociale medier og professionalitet

Angående din virksomhed. så kan et nyt år betyde, at du ønsker at sætte mål for, hvad virksomheden skal nå op på af omsætning og antallet af ansatte. Udover dette kan det være, at du overvejer at udvide din virksomhed idet at tiltrække kunder på nye måder bl.a. via de sociale medier. På den måde, når du muligvis ud til en anden række kunder/målgruppe.

Året 2020 kan byde på mange nye aftaler med forskellige interessante mennesker, og det kan derfor være en god ide at få din virksomhed til at fremstå mere professionel f.eks., hvis du forhandler med tysktalende folk. Her skal du måske have oversat en tekst fra Dansk til tysk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here