Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Motion er essentielt for både mennesker og hunde. Og få ting er ligeså hyggelige som gåture med vores firbenede venner. Planlægger du at få hund? Eller har du typisk en smule problemer på gåturene med din nuværende? Vi giver dig fem gode råd, der markant kan forbedre jeres ture i fremtiden.

Træn på forhånd

Hunde kræver træning. Og når I er på gåtur, er det vigtigt, at din hund forstår, hvornår den må løbe frit, og hvornår den skal holde sig ved din side. Derfor kan det være en rigtig god idé, at I for eksempel træner et indkald på forhånd.

Kend din hund

Det er også essentielt, at du kender din hund godt nok til at forstå, hvorfor den for eksempel stritter imod, når I skal hjemad, eller hvorfor den har svært ved at omgås andre hunde. Brug noget kvalitetstid i hjemmet inden de første par gåture, så I kan blive fortrolige med hinandens signaler.

Socialiser

Hunde er meget sociale væsner. De nyder dertil typisk både at socialisere med mennesker og med deres artsfæller. Sørg for af og til at besøge nogle hundeparker, så din hund kan få sig nogle ligesindede kammerater.

Husk foder

Når hunde er sultne, bliver de ofte lettere besværlige at have med at gøre. Husk derfor også at pakke nogle hundekiks eller andet foder, før I bevæger jer uden for hjemmet.

Vis hensyn

Sidst men ikke mindst skal du huske at vise hensyn til dine omgivelser, når du går tur med din hund. Dét gør du bedst ved altid at have poser med dig og sætte hunden i snor, når du bliver påbudt det, og lejlighedsvist også når du forbipasserer andre hundeejere.
Mangler du en hundesele i størrelse small? Søger du en holdbar sele i høj kvalitet? Og ser du helst, at selen ikke fuldstændigt vælter dit budget? Så kan du med fordel tjekke Canems walk s. Selen findes i et væld af fine farvenuancer, så du kan med garanti finde én, der passer perfekt til jer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here