Robotstøvsugere er det nye

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man kan spørge sig selv, om en robotstøvsuger i virkeligheden er så smart, som det påstås af diverse medier. Hvor store arealer kan den nå at støvsuge på dens driftstid. Kan det svare sig ift. den tid det tager at foretage en genopladning.

Vælg en robotstøvsuger med timer

Hvis man vælger en støvsuger med timer, kan man indstille sin robotstøvsuger til at køre rundt om natten, hvor familien ligger i deres senge og sover. Det er smart, så man ikke behøver tænke over at skulle gøre rent, når der er blevet støvet i løbet af en travl hverdag. Mange maskiner kommer i dag med deres egne apps.
Hvis man har installeret en alarm i hjemmet, så skal man blot være opmærksom på, at støvsugeren ikke skal køre i samme rum som en given sensor – medmindre man slår alarmen fra i tidsrummet, hvor maskinen kører.

Der er store forskelle på robotstøvsugere og deres kvalitet. Nogle koster ikke specielt meget, men kvaliteten følger normalvis også trop. Hvis man har husdyr, er det vigtigt, at man vælger en maskine, der er god til hår. Har man derimod brug for at få støvsuget flere rum, kan det være en fordel, hvis man vælger en støvsuger, der har kapacitet til mere støv end andre.
Vælger man at støvsuge sit hjem om natten, bør man vælge en støvsvag version, da mange versioner godt kan være en smule larmende.

Hjemmet overtages snart af robotter

Støvsugerne er ikke de eneste elementer, der kan times så vi får mere ud af vores tid i hverdagen. Man kan udover en robotstøvsuger købe en bagemaskine. Disse kan indstilles til at have færdigbagt brød til hver morgen. Sæt dejen i maskinen om aftenen inden familien går i seng og tænd for maskinen. Mens familien sover, har maskinen bagt et dejligt frisk brød, som kan nydes til morgenmaden. Den er både fantastisk lækkert og praktisk. Hvis du uheldigvis skulle have svinet lidt på gulvet med mel, så kommer din robotstøvsuger og klarer den del.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here