Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Lydbøger i Danmark bliver mere og mere populært, nærmest for hver dag der går. Rigtig mange danskere er allerede hoppet med på bølgen, og flere kommer til hele tiden. Der er også mange fordele ved lydbøger, som bare ikke er muligt ved de almindelige fysiske bøger. Den helt store fordel er at, du kan høre lydbøger mens du laver andet arbejde. F.eks. kan du høre lydbog mens du kører bil, klipper hækken i haven eller lavet aftensmad. Tidspunkter hvor det er rigtig svært at læse en bog samtidig i hvert fald.

Der er rigtig mange måder, man kan lytte til lydbøger på og, i dag findes der rigtig mange apps, man kan bruge til at lytte til lydbøgerne. Men hvilke apps er de mest populære, og hvad er forskellen egentlig på dem?

  • Audible

Audible er Amazons tjeneste til at høre lydbøger på. Dermed er det en rigtig god tjeneste, hvis du vil høre rigtig mange engelsksprogede bøger. Amazon er en af de største handelsplatforme for bøger, og derfor er der naturligvis også rigtig mange bøger at vælge mellem til deres lydbøger. Audible kræver et månedligt abonnement til tjenesten.

  • saxo.com

Saxo er en af Danmarks største handelsplatforme for salg af bøger. Derfor er det også meget naturligt, at man kan finde en af de største udvalg af lydbøger på alle de populære værker, der læses i Danmark. Saxo Premium er krævet, for at kunne lytte til lydbøger, men oven i abonnementet får du også rabat på fysiske bøger.

  • Apple Books

Apple Books er Apples tjeneste for lydbøger. Det minder rigtig meget, om den måde som iTunes fungerer på ved, at du køber en lydbog, og så ejer du den, og kan lytte til den, så meget du vil uden at tænkte over månedlig betaling.

Der findes også flere tjenester end dem der er beskrevet her, men dette er blot nogle af de mest populære inden for hver deres kategori.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here