Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Av-Cables.dk sælger alt i gadgets og elektronik til gode priser. Læs bl.a. om den nye smarte PlayStation 5 controller her.

Av-Cables.dk sælger alt i elektronik og har helt sikkert det, du skal bruge, hvad end du skal bruge anlæg, højtalere, kabler, opladere, tilbehør til spilkonsoller eller til dit fjernsyn. Hvis du er en af de heldige indehavere af en ny PS5, så skal du selvfølgelig også have en PlayStation 5 controller. Der er flere nye funktioner, som giver dig en endnu mere intens spiloplevelse end de tidligere generationer af PlayStation, bl.a. haptisk feedback, som giver dig realistiske vibration i hænderne, som har langt flere detaljer og både kan simulere stemninger samt vibrationer fra køretøjer eller tilbagestød fra fx et våben. PlayStation 5 controller har også en nyfortolket lysbjælke, som sender praktiske og meget brugbare lyssignaler til de spillere, som du spiller i samme rum med, så man hurtigt kan afkode hvem der fx dør eller går level op. Find den nye fede controller på www.av-cables.dk.

Intuitivt design

Til den nye PlayStation er der også kommet nye controllere. Den nye PlayStation 5 controller har et intuitivt design, som giver dig en super spiloplevelse og som helt sikkert vil revolutionere din gaming. Gamere over hele verden elsker den nye spilkonsol, og controlleren der medfølger er super fed at spille med. Den nye PlayStation 5 controller giver en intens spiloplevelse på grund af det haptiske feedback, som giver en detaljeret og varieret vifte af forskellige slags vibrationer, som kan simulere alt fra stemninger til beskydning af fjenden. De har beholdt DualShock funktionen og udviklet controlleren yderligere med en optageknap, som giver dig direkte adgang til at recorde dine bedste spiløjeblikke, så du kan gemme dem og dele dem på sociale medier eller med dine medspillere. Find din PlayStation 5 controller hos Av-Cables.dk, hvor du også kan finde et bredt udvalg af tilbehør, bl.a. et silikone etui, som giver et forbedret grip, når du spiller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here