Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

IPhone-assistenten Siri har i mange år efterhånden delt vandene. Få kan blive enige om, hvorvidt hun/den egentlig er brugbar. Men til dem, der rent faktisk synes, at hun er nyttig og hjælpsom, når de skal bruge hende, er der her et bud på smart tilbehør til brugen af assistenten.

Surround-effekt

Den praktiske og stilrent designede Apple HomePod Mini er perfekt til brug af Siri-assistenten i hverdagen. Siri kan gennem denne Apple HomePod Mini anvendes, præcis som hun kan via telefonen. Forskellen er, at Siri vil kunne høres tydeligere og højere. Desuden kan man forbinde en Apple HomePod Mini med en anden i samme hus. Dette vil give en surround-effekt, som vil være rar at have mulighed for, hvis du bevæger dig meget fra rum til rum, mens du bruger din Siri-assistent.

Lyt til musik

En Apple HomePod Mini kan bruges til andet end blot at kommunikere som iPhones kendte, intelligente robotassistent. Du kan eksempelvis afspille musik på den. Det vil give dig mulighed for at lytte til musik i bedre kvalitet end via telefonen. Mange hævder ofte, at de sagtens kan leve med den musiske kvalitet, de kan få leveret direkte fra deres telefon. Dog vil de selvsamme personer garanteret ændre mening, så snart de får en reel højttaler i hånden. Jo bedre kvalitet af højttaleren, jo bedre vil effekten selvfølgelig også være, men det vil uanset hvad gøre en værdig forskel.

Dette kan Siri

Undrer du dig over, hvad Siri-assistenten egentlig kan bruges til – uanset om hun agerer gennem en Apple HomePod Mini eller ikke? Assistenten kan bl.a. bruges til at sætte alarmer, til at fortælle dig tidspunktet og til at søge på internettet, hvis du ikke selv har hænderne fri til det. Desuden har hun stemmegenkendelse, så hun er loyal over for dig. Dette indstilles, når du opstarter din iPhone første gang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here