Selvom det ikke er meget mere end et halvt år siden, den nyeste iPhone så dagens lys, er rygtemøllen, traditionen tro, begyndt at svirre. Detaljer omkring den nye iPhone 8 popper nemlig allerede nu op på internettet, hvilket får diverse mere eller mindre troværdige medier til tasterne.

Senest grundet lækkede billeder af det nyeste skud på stammen; den kommende iPhone 8. Det betyder, at vi allerede nu får et indblik i, hvordan den nye telefon fra Apple kommer til at se ud. I hvert fald den ene af dem.

Rygterne går nemlig på, at den nye iPhone kommer i hele tre modeller for at markere 10 års-jubilæet for den første telefon, Apple sendte på markedet. Det er Twitter-brugeren Benjamin Geskin, der har afsløret en lang række billeder af den kommende iPhone. Den består af en 5,8″ stor OLED-skærm, som på nuværende tidspunkt går under navnet iPhone 8, iPhone X og iPhone Edition.

De første billeder, der er blevet lækket, er billeder af iPhone-modellen; en dummy-enhed, der ikke har nogle komponenter på indersiden. På et af billederne fremgår det, at telefonen er en prototype, der er fremstillet på en CNC-produktionsmaskine. Det betyder altså, at der er tale om en prototype.

Ifølge et andet tweet er telefonens bagside fremstillet af 2.5D-glas. Samtidig er unibody-konstruktionen droppet, selvom det tidligere har været et af de mere vedvarende rygter. Til gengæld er telefonen fremstillet af en mere traditionel opbygningsmodel i rustfrit stål.

Det bliver spændende at se, om iPhone-priser stiger, om de holder er stabilt niveau — eller om der rent faktisk kommer til at ske et fald i prisen, som det tidligere er blevet rygtet.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here