Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Selvom det ikke er meget mere end et halvt år siden, den nyeste iPhone så dagens lys, er rygtemøllen, traditionen tro, begyndt at svirre. Detaljer omkring den nye iPhone 8 popper nemlig allerede nu op på internettet, hvilket får diverse mere eller mindre troværdige medier til tasterne.

Senest grundet lækkede billeder af det nyeste skud på stammen; den kommende iPhone 8. Det betyder, at vi allerede nu får et indblik i, hvordan den nye telefon fra Apple kommer til at se ud. I hvert fald den ene af dem.

Rygterne går nemlig på, at den nye iPhone kommer i hele tre modeller for at markere 10 års-jubilæet for den første telefon, Apple sendte på markedet. Det er Twitter-brugeren Benjamin Geskin, der har afsløret en lang række billeder af den kommende iPhone. Den består af en 5,8″ stor OLED-skærm, som på nuværende tidspunkt går under navnet iPhone 8, iPhone X og iPhone Edition.

De første billeder, der er blevet lækket, er billeder af iPhone-modellen; en dummy-enhed, der ikke har nogle komponenter på indersiden. På et af billederne fremgår det, at telefonen er en prototype, der er fremstillet på en CNC-produktionsmaskine. Det betyder altså, at der er tale om en prototype.

Ifølge et andet tweet er telefonens bagside fremstillet af 2.5D-glas. Samtidig er unibody-konstruktionen droppet, selvom det tidligere har været et af de mere vedvarende rygter. Til gengæld er telefonen fremstillet af en mere traditionel opbygningsmodel i rustfrit stål.

Det bliver spændende at se, om iPhone-priser stiger, om de holder er stabilt niveau — eller om der rent faktisk kommer til at ske et fald i prisen, som det tidligere er blevet rygtet.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here