Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.
Vi lever i en verden som flyder i apps, det føles efterhånden sådan, at der findes en app til alle hverdagens opgaver, og selvom det måske lyder vanvittigt, så er det ikke langt fra sandheden. Der bliver nemlig lavet nye apps hver dag, og selvom det bestemt ikke er alle som er lige gode, så hjælper langt de fleste af dem os i hverdagen. Apps har egentlig fandtes i lige så lang tid som der har fandtes computere, men vi har bare været vant til at omtale dem som applikationer eller computerprogrammer. Det er først efter smartphonens indtræden på markedet, at vi er blevet så besatte af alle disse apps. Herunder finder du tre grundprincipper, du skal overveje, inden du kaster dig ud i den komplicerede kodning. Hvis du har en super god idé til en app men ikke selv kan kode den, så kan du få hjælp hos House of Code her.
Den gode idé
Den første fase man arbejder med, når man skal lave en hvilket som helst app er idéfasen. Måske ved man først, at man vil lave en app når man får idéen, og måske har man længe brainstormet forskellige idéer til apps, uanset hvad er det vigtigt med en god idé da den er præmissen for hele projektet. Hvis idéen bag appen ikke er god, så bliver appen med garanti heller ikke god, og så er der heller ikke nogen som vil downloade den.
Det gode indhold
Selv den bedste idé kan blive ødelagt, hvis den ikke bliver udført korrekt, og derfor skal appen også indeholde de rigtige ting. Når man laver en app så er det ofte en kunst at kunne begrænse sig til de allerbedste funktioner, da appen ikke bliver bedre af at have masser af ligegyldig indhold.
Brugervenligheden
Ligesom med indholdet så er idéen ligegyldig, hvis brugervenligheden ikke er i top. Når man udvikler apps, så er det altid brugeren som har ret, og derfor skal man altid tænke på dem først. Selvom appens idé og indhold er i top, så bliver folk hurtigt træt af appen, hvis den ikke er nem at bruge.