Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Teknologi og diverse tech-redskaber er efterhånden en fast bestanddel af arbejdspladserne rundt om i Danmark. Dette er da også med god grund, da de teknologiske apparater er med til at lette arbejdsgangene for medarbejderne. På denne måde kan de ansatte udføre deres arbejde på hurtigere vis, samtidig med de skånes i forhold til fysisk belastning. Netop det sidste er altafgørende for at opretholde et godt helbred blandt virksomhedens medarbejdere. Læs med her på siden, og bliv inspireret til, hvilke tre tech-redskaber der er uundværlige på arbejdspladsen.

Gulvvaskemaskiner skåner rengøringspersonalet

Det er yderst vigtigt at opretholde en god hygiejne på arbejdspladsen. Derfor kræves der grundig rengøring i løbet af ugen samt daglige rengøringer. På denne måde forbliver arbejdspladsen et sundt miljø at opholde sig i, hvilket sikrer de ansatte en bedre produktivitet og helbred.

Dog er rengøring hårdt arbejde, og tilbydes rengøringspersonalet ikke det rigtige udstyr, kan de hurtigt ende med erhvervsskader. Her er specielt gulvvaskemaskiner et must, og der findes et væld af forskellige gulvvaskemaskiner. Vælg alt fra kompakte gulvvaskemaskiner og ride-on gulvvaskemaskiner til step-on gulvvaskemaskiner og walk-behind gulvvaskemaskiner.

Bliver rengøringspersonalet blot tilbudt manuelle rengøringsredskaber, går dette hårdt ud over ryg, knæ og led. Dette er naturligvis ikke hensigtsmæssigt, og derfor skal ordentlige redskaber stilles til rådighed.

Vakuumløftere til anlægsopgaver af større størrelse

Arbejder virksomheden inden for bygge- og anlægsbranchen, er der virkelig grobund for, at de ansatte pådrager sig erhvervsrelaterede skader. Mange tunge løft og foroverbøjede arbejdsstillinger er hårdt for kroppen, og derfor gælder det om at sætte det rette udstyr til rådighed.

Et must til anlægsopgaver af større størrelser er en vakuumløfter. Som navnet indikerer, er en vakuumløfter et redskab til at løfte, hvor maskinen suger sig fast på det emne, der skal flyttes. Herigennem er vakuumløfteren et uundværligt redskab på byggepladsen, hvor medarbejderne skånes i henhold til tunge løft. Derudover er vakuumløfteren med til at effektivisere arbejdet, da løftearbejdet sker hurtigere.

Der er altså gode grunde til at investere i en vakuumløfter. Det vil både komme til gavn for medarbejdernes helbred samt effektiviteten af deres arbejde.

Avancerede industrikaffemaskiner til at holde gejsten oppe

Arbejdsdagene kan hurtigt føles lange, hvor det er svært for medarbejderne at holde produktiviteten og gejsten ved lige i løbet af hele arbejdsdagen. Her kan det være nødvendigt med et skud koffein ind i mellem – og dette skal virksomheden selvfølgelig tilbyde deres ansatte.

Et must på enhver arbejdsplads er adgang til gratis kaffe. Men virksomheden bør investere penge i en ordentlig industrikaffemaskine frem for blot en spinkel og simpel en af slagsen. De helt store industrikaffemaskiner giver nemlig de ansatte flere valgmuligheder, når de skal have dagens kop kaffe, og dette er uden tvivl noget, der vil falde i god jord. Se derfor købet som en investering i medarbejdergoder.

Husk også at tilbyde alternativer til kaffen til de ansatte, der ikke er kaffedrikkere. Varm kakao og te er gode alternativer – og husk så at tilbyde disse i god kvalitet også. Det nytter ikke noget blot at købe den billigste te eller kakao, da dette tydeligt vil kunne smages blandt drikkerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here