Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Antallet af elcykler er mildest talt eksploderet inden for de senere år. Vi skal ikke mange år tilbage før det var et sjældent syn, at se dem i gadebilledet. I dag ser man dem overalt, og folk, ældre som unge triller ubesværet op af bakker. Der er mange, der har valgt elcyklerne som alternativ til en ekstra bil eller til den offentlige transport. I forhold til en ekstra bil, er udgiften til en elcykel i det fleste tilfælde lavere. Ikke desto mindre koster elcyklerne typisk fra 10 og til 20.000 kroner.

Dyre genstande er i risikogruppen

Som det er med så mange andre dyre genstande, så kommer de i risikozonen for at blive stjålet. Cykeltyverier er ikke en ny ting, og der er mange cykler der bliver smidt i varevognen og forsvinder væk fra landets grænser. I takt med at elcykler er blevet mere og mere almindelige og efterspørgslen er steget, er antallet af tyverier naturligvis også steget tilsvarende. Hvor der er em efterspørgsel skal der også nok komme et udbud, lovligt så vel som ulovligt.

En af de gode metoder til at sikre sin elcykel er ved at tage batteriet med sig, uden dette er cyklen knapt så meget værd, og nye batterier er dyre. Der er derfor også en god sandsynlighed for at en cykeltyv vil lade en elcykel uden batteri stå.

Har du din cykel stående ved dit hjem i byen, uden mulighed for at sætte den indenfor, kan det desuden være en god ide i at investere i et cykelstativ som dette, der støbes i jorden, boltes fast eller lignende. Her skal man stadig vælge et, hvor det er muligt at låse hele cyklen fast og ikke blot et hjul. For hvor et batteri er dyrt, er et hjul billigt, så det en cykeltyv vil hurtigt kunne erstatte hjulet med et andet. Låser du selve stellet fast og fjerner  batteriet, er du næsten sikker på, at du kan have den i fred.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here