ipad

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du troede at en mus blot var en mus, kan du roligt tro om igen. Musens verden er stor og kompleks og indeholder en lang række forskellige kriterier, du kan vurdere den på. Hvilken mus lige præcis du har behov for, varierer alt efter dine behov, ikke overraskende.

Langt de fleste bruger trådløse mus når de sidder ved en computer, men en trådløs mus reagerer mange gange langsommere end en mus med ledning. Derfor er det heller ikke optimalt at bruge trådløse mus til sådan noget som eksempelvis gaming. Her bør man i stedet bruge mus der er designet til spil, såkaldte gamermuse.

DPI

Hold øje med DPI når du skal købe eller undersøge hvilken mus du ønsker at erhverve dig. DPI står for Dots Per Inch og fortæller noget om, hvor mange gange musen registrerer en bevægelse, når der køres med musen. Nu flere dots per inch, nu mere præcis er musen.

Hz

Det er også vigtigt du tager stilling til hz-ønske. Nu højere hz nu hurtigere reaktionsevne vil musen have. Ikke overraskende er høje hz derfor at foretrække.

Mange udbydere

Der findes mange forskellige udbydere på markedet, der tilbyder en lang række forskellige mus. Virksomheder som Logitech har over 30 forskellige varianter at vælge imellem og selv de nicheprægede spilmus producenter, som eksempelvis Razer, har over 10 forskellige modeller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here