Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Driver du en webshop gennem WooCommerce? Så har du formodentligt også et brændende ønske om at omsætte for mere. Måske du tænker: “Jamen, så skal jeg da bare skrue op for markedsføringsbudgettet, og så kommer der mere omsætning.” Men sådan er det ikke. Faktisk kan du også skrue på andre knapper, der kan øge omsætningen. Sælg mere på din webshop med den rette fragtintegration.

Hvad er en fragtintegration?

En WooCommerce fragtintegration er en plugin-løsning, der kobler den ideelle løsning af fragt- og ecommerce-platform op sammen. Og hvad betyder det så? Det betyder, at du kan opsætte en funktion, hvor kunderne nemt og overskueligt kan se din webshops foretrukne transportører og vælge mellem de forskellige alt efter deres ønske. Derudover kan de også vælge mellem de pakkeshops, som netop er i nærheden af dem, og som de finder nemmest at komme til. Men måske du sidder og tænker: “Og hvordan øger det så konverteringsraten i min webshop?”

Sælg mere på din webshop jo nemmere det bliver for kunderne at lægge en ordre og få den leveret til netop den adresse, hvor de ønsker det. Dermed bliver chancen større for, at de gennemfører ordren. Med andre ord, så er dette en anden måde at skrue på noget for at sælge mere end at skrue på markedsføringen.

Er det svært at tilkoble en fragtintegration til en webshop?

Selvom det kan lyde teknisk med en “fragtintegration”, er det ikke besværligt at opsætte den. Det eneste, du skal gøre, er at koble din WooCommerce webshop op med dine foretrukne transportører gennem en plug-and-play-løsning, der skal sættes ind på webshoppen. Som oftest udbydes en nem og overskuelig guide om fragtintegrationen hos en leverandør, når der bliver tegnet et abonnement. En guide, som er nem at benytte sig af selv for folk med mindre IT-erfaring. Sælg mere på din webshop med en god fragtintegration.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here