Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det vides ikke præcist hvor meget Apple har solgt af deres Apple Watch, det vil sige, at det er kun Apple, der ved det. Det vides dog at tallet skal tælles i millioner, og det kan ikke tælles på en hånd. Det smarte ur har været til at sørge for, at smartwatches rent faktisk udover at være smarte også er blevet populære og sidder på millioner af håndled verden over.

Noget tyder på, at Apple gerne vil kontrollere så meget som muligt, hvad det er at Apple watch kan bruges til, og noget tyder på, at de helst ikke vil have at konkurrenterne blander sig alt for meget. I løbet af det sidste stykke tid, er der nemlig flere apps, der ellers var yderst populære, der er forsvundet fra app store.

En af dem er Google Maps, der ellers for mange har været en af de mest brugte apps overhovedet på uret. Apple har deres eget kort system, men der er nok ikke mange her i verden udover voldsomme Mac addicts der vil vove at påstå, at det er i nærheden af at være lige så godt som Google Maps. Noget tyder dog på, at man skal vænne sig til at bruge det, da konkurrentens app nu er væk.

Det samme gør sig gældende med apps fra blandt andre Amazon Shopping, Ebay og Target, ikke nødvendigvis direkte konkurrenter, men dog alligevel webshops der sælger produkter der minder meget om Apples, eller som er Apples. Det dog samtidig klart at den amerikanske IT gigant har en enorm fordel i at trække kunderne ind i deres i deres egen webshop, hvis de ønsker at købe Apple produkter, da de tjener flere penge ved det direkte salg.

Mens mange trækker på skuldrene over dette, har det også fået nogen til at fare i flint og råbe jagt i gevær og true med at bytte deres Apple watch ud med et andet smartwatch. Hvis du hører til en af de sidste kan du tjekke priser og tilbud på smartwatches her.

Når alt kommer til alt, så kommer det dog nok ikke til have den store betydning for Apple, de der udmærket ved hvor solidt de sidder på dette marked, ellers ville de næppe turde lave sådant et træk.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here