Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Arbejder du på kontor? Så er der mange ting du og dine kollegaer kan gøre for, at kontoret bliver endnu mere miljøvenlig. Det handler nemlig i høj grad om at ændre nogle vaner. Men hvordan kommer du og dine kollegaer i gang med at ændre vanerne, så I kan blive mere miljøvenlige? Herunder får du nogle gode bud på, hvor I kan starte.

Tænk før du printer

Kender du det, at du printer lidt for ofte? Dagsordner til møder, oversigter og andet materiale. Næste gang du er ved at printe, så tænk over om du kan bruge dagsordenen på din iPad eller din mobiltelefon. Hav din iPad med til mødet og forklar de øvrige mødedeltagere, hvorfor du har valgt at medbringe din iPad – det er nemlig også med til at sprede budskabet om, kun at printe det mest nødvendige.

Få også gerne installeret en smart Follow Me printerløsning, så det kun er det nødvendige der bliver printet. Læs meget mere om Follow Me printning her.

Generelle tips til miljøvenlig hverdag på kontoret

Udover smarte printerløsninger er der også mange generelle ting, som I alle på kontoret kan gøre for at få et mere miljøvenligt kontor:

  • Spar på to go-kopperne og sørg i stedet for en god kaffekande på kontoret. På den måde sparer i klimaet for co2-udledningen ved affaldet, og kan I stedet nyde en god kop kaffe på kontoret i hinandens selskab.

  • Genbrug udskrifter og fejlprint som notatpapir i stedet for at smide det ud.

  • Ligesom i hjemmet kan det være nyttigt at undersøge, hvor kontorets el kommer fra. Bliver det produceret af kul? Eller af vindenergi? Som virksomhed kan I være med til at præge el-markedet, hvis I vælger el fra et grønt selskab.

  • Skift kontorets gamle pærer ud med nye og klimavenlige energisparepærer – og spar både energi og penge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here