Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De sociale medier er blevet et uundgåeligt element i enhver virksomheds markedsføring. Facebook, Instagram og andre sociale medier er ikke længere kun forbeholdt privatpersoner, som genskaber kontakten til gamle klassekammerater. Virksomheder bruger i højere og højere grad de sociale medier som et aktivt led i deres kommunikations- og markedsføringsstrategi.

Ram din målgruppe i øjenhøjde

Virksomheder ønsker at sælge et produkt, ydelse eller en service. For at få folk til at købe virksomhedens produkt eller ydelse kræver det, at kunderne kender virksomheden. Her spiller de sociale medier en vigtig rolle. De fleste mennesker bruger sociale medier i et større eller mindre omfang. Derfor åbner de sociale medier op for muligheden for at møde målgruppe lige dér, hvor de befinder sig. Ved at kende sin målgruppe kan virksomhederne nemmere målrette sine opslag til potentielle købere.

Øg virksomhedens kendskab

Igennem den aktive brug af de sociale medier kan virksomhederne også tiltrække nye kunder. Kunder som måske ikke kender til virksomheden. Nu til dags stifter folk i højere grad kendskab til nye virksomheder og nye produkter på de sociale medier. Denne mulighed udnytter mange virksomheder. Når en bruger på Facebook ser et opslag med en virksomhed, personen ikke kender, er han/hun mere tilbøjelig til at genkende virksomheden, næste gang brugeren støder på virksomhedens navn.

SoMe kræver en indsats

Det kræver en indsats at bruge de sociale medier som en del af virksomhedens kommunikations- og markedsføringsstrategi. Læg derfor en realistisk plan som du kan følge. Noter i planen hvor ofte du vil lave et opslag, på hvilket medie du vil lave opslaget, og hvad opslaget skal indholde.

Har du brug for hjælp til virksomhedens IT-løsninger, så du har mere tid til virksomhedens indsats på de sociale medier? Outsource din IT og få eksperter på området til at hjælpe dig med IT-løsninger der passer til din virksomhed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here