Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vil du gerne holde dig sund, er der rigtig mange ting, du skal tænke på. Du skal spise den rigtige mad, dyrke motion hver dag og holde dig fra usunde ting som fx cigaretter og for meget alkohol.

Du er sikkert opmærksom på at gøre de ting. Du spiser grønt og groft, og du får rørt kroppen hver dag. Dine muskler skal bruges, så de ikke falder hen. Men husker du alle musklerne? Eller træner du kun de store muskelgrupper? Husker du fx bækkenbunden? Og tænker du også på at holde din psyke sund?

Husk bækkenbunden

Når du træner din krop og holder den sund, er det også en god idé at tænke på din bækkenbund. Bækkenbundsøvelser kan laves dagligt uden det store besvær. Du kan lave dem alle steder og uden redskaber eller med et ganske enkelt redskab. Se mere om bækkenbundsøvelser og det smarte redskab her.

Husker du også at lave bækkenbundsøvelser, så holder du også din bækkenbund stærk og sund. En sund og stærk bækkenbund giver dig bedre toiletbesøg, bedre sex og bedre velvære generelt.

Bækkenbundsøvelser er ikke svære at lave, når du først har lært dem. De tager heller ikke ret meget af din tid.

Husk psyken

Lige som bækkenbundsøvelser er et lidt overset aspekt af din sundhed, så er psyken det også for mange. Vil du holde dig sund, så skal det ikke kun handle om din krop. Din psyke skal følge med.

Få bearbejdet de svære ting, og arbejd dig i retning af større tilfredshed og lykke. Og husk, at det er en proces.

Som med bækkenbundsøvelserne, så kan du lave mentale øvelser alle steder og på alle tidspunkter. Det er altså hverken besvær eller tidsmangel, der kan forklare, hvorfor mange glemmer de sundhedsaspekter. Det handler måske nærmere om, at de er svære at få øje på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here