Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i en spændende tid. En tid hvor alt går hurtigere og hurtigere og hvor teknologien tager kvantespring fra dag til dag. Vi ser hele industrier bliver fuldstændig transformeret af teknologien på ingen tid og vi skal hele tiden vende os til den konstante forandring. Den forandring vil fortsætte og det vil kun gå hurtigere og hurtigere. Her i denne artikel kigger vi nærmere på nogle af de fede julegaver som kommer til at fylde under årets juletræ – Vil du have flere ideer til årets julegaver, så se denne guide med gaver til hende her.

De digitale assistenter flytter ind

En af de ting som vi tror på rigtig mange vil ønske sig er en såkaldt digital assistent, det er en lille højtaler og modtager som man kan have at stå i et hjørne. Når så man har noget at spørge om så kan man spørge den lille intelligente dims og den finder svaret for dig. I fremtiden vil vi se hele hjemmet er sat op sammen med denne lille dims og at du kan kontrollere alt fra lyset i hjemmet til dine indkøb og meget mere via denne.

Drøm dig væk i en virtuel verden

I mange år har man gået og ventet på at teknologien ville kunne lave en virtuel verden som rent faktisk var værd at drømme sig væk i. Nu er den her så og det anslås at dette marked for virtual reality vil eksplodere over de næste par år. Med denne nye teknologi er grafikken imponerende god, du kan tage udstyret på og så ellers bare gå på opdagelse i denne nye verden, om du vil jagte zombier eller svømme med hajer er op til dig selv.

Trådløse høretelefoner og perfekt lyd

Flere og flere ønsker at få god lyd ind i sine øre og det kan man jo godt forstå. Rigtig mange spillere på dette marked er begyndt at gøre lyden trådløs, vi har blandt andet set apple gøre det og ikke mindst ser vi også mange andre store giganter gå i samme retning. Så hvis du godt kan lide perfekt lyd hvad enten du lytter til musik eller ser en god film, så er dette noget vi kommer til at se blive solgt rigtig meget denne jul.

Smarturene bliver bedre og bedre

Da smarturene startede med at komme på gaden fik de egentligt lidt et dårligt ry, måske var teknologien ikke helt på det rette niveau til at løfte opgaven, men der er sket meget siden dengang og vi ser i dag at der sker store fremskridt. Du kan have det hele i dit ur og styre diverse ting med uret, så måske er det tid til at genoverveje om det er nu tiden er inde?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here