Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når vi begynder at gå de varmere tider, betyder det, at der åbnes helt nye døre for, hvad du kan foretage dig specielt udendørs. Varmere tider er nemlig lig med tid over bålet med familien og spontane ture med vennerne eller veninderne.

Det basale

Afstig afsted på tur medfører, at du skal sørge for at have pakket alt det nødvendige, og du vil jo nødigt glemme noget.

  • Rygsæk – en rygsæk kan du ikke komme uden om, da det er i din rygsæk, at du skal pakke alt dit grej. Rygsække kan du få i forskellige størrelser alt afhængigt af, hvor meget den skal kunne rumme.

  • Sovepose og liggeunderlag.

  • Telt.

  • Lommelygte – en lommelygte er altid god at have i nærheden af dig især, hvis det er mørkt, når du begiver dig ude i mørket.

Beklædning

Selvom du tager afsted om sommeren, kan du risikere, at du vil støde på kulde. Derfor kan du lave en lille regel til dig selv om, at du altid skal have flere lag tøj på ad gangen. Det er altid nemmere at tage lag af, end det er at tage lag på.

  • Inderlag – om natten kan et varmt inderlag såsom langt undertøj være en sikker vinder.

  • Mellemlag – Alt afhængigt af hvilken årstid du er afsted, så kan det være en god ide at undersøge, hvilken påklædning som mellemlag, der vil være essentielt. Hvis du er afsted i sommerperioden, kan du have et par vandrebukser på.

  • Yderlag – yderlaget skal være med til at beskytte dig for vejret, da du kan opleve, at du kan blive udsat for forskellig slags vejr. Derfor skal du sørge for at klæde dig med et yderlag, som matcher til vejret. Hvis det regner, vil det være oplagt at have et regnsæt på. Regntøjet vil være med til at beskytte dig for, at dine andre lag tøj bliver våde for herved at undgå kulde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here