Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ikke let at lære dansk. Særligt ikke, hvis man kommer fra et land, hvis sprog ikke minder om det danske. Der findes dog heldigvis en lang række muligheder, hvis man ønsker at lære dansk på internettet, hvilket kan være bekvemmeligt, hvis man eksempelvis studerer her, og derfor ikke har alverdens tid til at lære dansk på en aftenskole.

Men hvordan lærer man så dansk over nettet? Det kan man enten gøre ved at gøre brug af forskellige kurser eller ved at lære det via en app. Her får du et par konkrete forslag til, hvordan du bliver bedre til dansk.

Duolingo

Duolingo er en app, der nærmest fungerer som et spil. Her får du forskellige øvelser, som du skal klare dig igennem. I takt med du bliver mere og mere øvet, bliver øvelserne sværere og sværere. Faktisk er det en fantastisk måde at lære forskellige sprog på. Du får point, når du svarer rigtigt, og du mister point, når du ikke svarer rigtigt.

App’en fås både til iOS og Android.

Kurser hos IA Sprog

Der findes mange steder, du kan lære dansk. Et af de bedste steder er dog hos IA Sprog, der har eksisteret siden 80’erne. De tilbyder ligeledes, at man kan lære dansk online – se her: ‘Learn danish online‘. Det bedste er dog, at du rent faktisk kommer til test, som ikke bare er automatiske. De foregår nemlig over Skype, og hvis du opfylder kravene, vil du kunne deltage i kurserne gratis.

Se danske film med undertekster

Hvis du i forvejen har lidt kendskab til dansk, er det vigtigt, at du træner det. Her er det ikke altid nok at deltage i sociale arrangementer og så videre. Du kan lære rigtig meget, hvis du ser nogle danske film med engelske undertekster – eller undertekster på det sprog, du taler.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here