Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Små smart gadgets fylder mere og mere i vores hverdag og derfor kan det selvfølgelig også være rart at have en masse små smarte gadgets med der kan hjælpe dig når du skal i haven og gøre alt havearbejdet bare lige lidt smartere. Vi elsker alle når noget kan gøres nemmere og det er mange af disse gadgets i stand til hvilket medfører at du kan spare tid og bruge din dyrebad tid på andre ting du hellere vil klare.

Smarte afvandingssystemer

Der findes mange forskellige systemer, potter og andre der kan gøre arbejdet med at vande dine planter meget nemmere. De mærker selv gennem sensorer i jorden og ved planten om der mangler vand og hvor tør jorden er og dermed selv dosere hvor meget vand din plante har brug for. Hvis du endda har et system der kan tilsluttes internettet, kan det også se om der kommer meget regn i den nærmeste fremtid og dermed undgå at vande for meget op til.

Spar tiden på ikke at slå græsset

En af de gadgets som vi alle nok kender er robotplæneklipperen. En lille robot der automatisk kører rundt og slår græsset så du altid har en flot og præsentabel græsplæne. Det kan spare dig for mange timer hver sommer at du ikke skal bruge tid og energi på at f slået græsset.

Diverse redskaber

Der findes mange forskellige redskaber der kan hjælpe dig i dit havearbejde og det afhænger meget efter behov hvad man kan synes der er smart. Derudover findes der også mange smarte gadgets du kan bruge til at plante mindre blomster og ting som f.eks. krydderurter. Disse gadgets kan hjælpe dig med at sørge for at dine planter får nok varme og måske endda også det rigtig lys for at give dem de bedste vækstbetingelser, nærmest ligesom på et professionelt gartneri.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here