Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At sige IT er fremtiden og nutiden er naturligvis en kæmpe floskel, og noget der helt siger sig selv. Alligevel er der mange virksomheder, der overser hvor stor betydning det kan have at man hele tiden optimerer på sine processer. Der er mange virksomheder i Danmark såvel som i udlandet, der har en tendens til at hvile en smule på laurbærbladene, når det går godt, og glemme at der hele tiden er noget, der kan blive bedre, mere effektivt eller mere indtjenende.

En af de virksomheder der ikke overser denne disciplin, er århusianske Elbek Vejrup, der da også netop lever af at rådgive virksomheder om forretningsoptimering baseret på specialiserede it-løsninger. Og modsat mange andre, så er det ikke kun noget de snakker om, men også noget de udlever.

Elbek Vejrup tager deres egen medicin

Der er nemlit et utal af rådgivningsvirksomheder, der er så dygtige til at rådgive andre virksomheder om, hvad de skal gøre for at få succes, at de helt glemmer at optimere deres egen virksomhed – Elbek Vejrup er ikke en af disse.

Gennem effektivisering, fastholdelse af medarbejdere, optimering af arbejdsprocesser og ikke mindst investeringer i virksomhedens platform, har de skabt vækst år efter år, og har netop kunne præsentere deres bedste år nogensinde. Omsætningen lyder på omring 150 millioner, mens overskuddet har rundet 34 millioner. Omsætningen er en stigning på 5% i forhold til året før, mens overskuddet er en stigning på hele 20% i forhold til året 15/16, hvilket vidner om en langt højere effektivisering.

Danmarks bedste ERP-leverandør

De gode nyheder for Elbek Vejrup stopper dog ikke ved stigende omsætning og indtjening. Computerworld har også netop kåret dem, som Danmarks bedste ERP-leverandør. Der er med andre ord mange gode grunde til at finde det brede smil frem på direktionsgangen i virksomheden, der beskæftiger mere end 125 millioner mennsker og har afdelinger 6 steder i landet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here