Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ikke længe siden, at Apple annoncerede deres kommende iPhone modeller, der kommer til at hedde iPhone 8, iPhone 8 plus og ikke mindst iPhone X, og der er ikke den store tvivl om, at det er sidstnævnte, der er størst forventninger til, og den som der er flest der vil have fingre af.

Søger man på iPhone test og anmeldelser af iPhone 8 og iPhone X dukker der da også allerede flere tusinde resultater op, hvilket er på trods af at modellerne endnu ikke er i handlen og at derfor ikke er mange, der har haft mulighed for at have dem mellem hænderne.

iPhone X “dræber” iPhone 8 salget

Der er en hel del der tyder på, at der er en del flere, der gerne vil have iPhone X mellem hænderne, end der er, som der har tænkt sig at investere i iPhone 8. I hvert fald er der ikke de store problemer med at få leveret den kommende iPhone 8, når den lander om kort tid. Der er kun et par dages leveringstid, hvilket er langt lavere end det plejer at være, hvor det ikke er unormalt at man skal vente i flere uger.

Det er naturligvis en mulighed, at Apple har produceret langt flere end de plejer, men de fleste analytikere er enige om, at det skyldes at langt størstedelen af Apple tilhængere hellere vil have fingre i den langt kraftigere iPhone X, der kommer i handlen i starten af oktober.

Apple har endnu ikke meldt nogen salgstal ud, så indtil videre er det da også gisninger, men det forventes i hvert fald ikke at salget af iPhone 8 kommer til slå nogen rekorder, hvilket iPhone X salget meget vel kunne komme til, ikke mindst på omsætning, hvor iPhone X uden sammenligning der er lavet, og i Danmark kommer prisen da også over 10.000 kroner for den største model.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here