Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Driver du virksomhed, eller har du på anden vis ansvaret for at de teknologiske løsninger i virksomheden spiller, når det kommer til konferencer, møder og lignende? Så er du nok ganske interesseret i, at disse løsninger spiller – og der handler det om at finde den rette AV-løsning.

AV-løsninger, der er brugervenlige for dine medarbejdere

En AV-løsning eller en audiovisuel løsning er de teknologiske hjælpemidler, der for eksempel giver mulighed for brug af en projekter, eller måske en mikrofon. Og det kan være gode hjælpemidler at have adgang til hvis du er en virksomhed, der for eksempel holder mange møder eller konferencer. Og om det er medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere der deltager i disse møder, så er du nok interesseret i at disse hjælpemidler ikke driller, og dermed trækker tiden fra jeres begivenheden. Ydermere kan du risikere at det giver et dårligt og uprofessionelt indtryk af virksomheden. Så AV-løsninger til virksomheder kan have en stor betydning.

Så den rette AV-løsning for dig, er den der møder alle dine behov inden for de redskaber som du skal bruge, og som er brugervenlig for dine medarbejdere. Det er måske de færreste virksomheder, hvor alle medarbejdere er kyndige på det teknologiske område. Så en alt for kompliceret løsning, som er svær for dine medarbejdere at benytte sig af, vil sjælden være en super frugtbar løsning.

Giv dine medarbejdere et crash-course i IT

Ikke desto mindre vil der måske være nogle, hvor det kræver lidt ekstra tilvænning at benytte sig af disse løsninger. Derfor kan det måske også være en idé at bruge lidt tid på at få indlært lidt af den intuition, der ligger bag jeres løsninger. På den måde kan indlæringen måske gå lidt hurtigere, således at jeres hjælpemidler virkelig kan blive brugt af medarbejderne og altså indfri noget af den nytteværdi som din virksomhed har betalt for.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here