Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dag blev det på et pressemøde annonceret, at man fra dags dato kan ansøge om at få sine tre ugers indefrosne feriepenge. Det har ikke overraskende givet en voldsom kø på borger.dk, hvor ansøgningsprocessen foregår. Få minutter efter det blev annonceret, blev borger.dk mere eller mindre lagt ned. Selv  mange timer efter der blev åbnet op, så det sådan her ud.

Der er altså mere end 300.000 mennesker i kø, hvilket der mere eller mindre har været hele dagen. Der er dermed millioner af danskere der er inde for at ansøge om at få pengene udbetalt. Der er derfor også meget der tyder på, at der måske er endnu flere end det var forventet, der vælger at få dem udbetalt.

Hvad skal du bruge pengene på?

Når du har valgt at få udbetalt pengene, går der forventeligt ca. 10 hverdage, til pengene står på in konto. Det helt store spørgsmål er naturligvis, hvad du skal bruge pengene på, hvis du er en af dem der har valgt at udbetale.

Hvad du vælger at bruge pengene på, er naturligvis helt op til dig. Hvis du gerne vil gøre, som en “god” samfundsborger bør gøre, er der nogle ganske enkle råd. Jo mere lokalt du kan bruge pengene, jo bedre er det. Det absolut vigtigste er dog, at du vælger at pengene bliver i Danmark, da det er den måde kan kan hjælpe den danske økonomi.

Brug pengene i danske butikker eller på danske webshops, og hvis de produkter du skal have oveni er dansk produceret, er det den absolut bedste måde at bruge feriepengene, set med samfundsmæssige økonomibriller

Overvejer du eksempelvis at bruge nogle af pengene på nye designer stole så vælg det i det gode lækre danske design. De fleste danske designmøbler bliver også lavet i Danmark, og jo flere led i værdikæden der er danske, jo mere hjælper det den danske økonomi, hvilket er grunden til at regeringen har valgt at udbetale dem.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here