Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At sydkoreanske Samsung er en innovativ virksomhed bevises efterhånden hver gang, de sender et nyt high end-produkt på markedet. Senest med deres The Frame-tv, der hænger på væggen som et maleri og viser billeder af kunstværker i stedet for at slukke, når du ikke bruger det.

Ligner en billedramme

Samsungs The Fram er ikke et almindeligt tv. I hvert fald ikke som du kender det. Det ligner en billedramme, hvilket også er anledningen til navnet. Skærmen hænges op på væggen på sammme måde som et maleri, og du kan faktisk ikke se forskel — slet ikke, når du ikke bruger det, og der kører billeder i baggrunden.

Det er ikke en skærm, der er tiltænkt den store, brede befolkning, men egner sig perfekt til dem, der søger en anonym tv-skærm, der alligevel er noget ud over det sædvanelige.

Hænger usynligt på væggen

Tv’et hænger usynligt på væggen, fordi den tilkobles nettet via Samsungs ‘usynlige’ kabelforbindelse og vægbeslag, der gør, at det kan hænges som et almindeligt billede. Der er altså ikke ledninger. Kombinér det eventuelt med en Montana TV Section, og du har et smukt og minimalt tv-hjørne.

Det sætter dog nogle krav til strømforbruget, at tv’et ikke har nogen ledninger og fremviser billeder, når det ikke bliver brugt. Der er dog forskellige indstillinger, som du kan bruge til at justere strømforbruget, men det er stadig ikke en optimal løsning. Dog er det ikke information, som selskabet er kommet ud med endnu.

Ønsker du ikke at hænge billedet på væggen, fås også en fod, som du kan placere det på. Du har samtidig mulighed for at personalisere dit tv ved at vælge, hvilken ramme, du ønsker, det skal have. Det er en god idé, hvis du gerne vil have endnu mere personlighed ind i dit hjem, eller hvis du ikke synes, at den hvide ramme passer ind.

Kan købes hos El-Giganten

Tv’et er netop blevet sat til salg hos El-Giganten, og det vides ikke, om det kommer til salg andre steder i Danmark.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here