Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Drømmer du om at tage til Thailand, næste gang du skal ud at rejse? Så bør du overveje det en ekstra gang. I hvert fald hvis du ryger e-cigaretter. De thailandske myndigheder har nemlig lige nedlagt forbud mod dem og straffer med både bøde og fængsel.

De fleste danskere kender efterhånden de elektroniske cigaretter, der ofte bliver kaldet for e-cigaretter. De bliver mere og mere populære, og flere og flere begynder at dampe på dem.

Pas på, hvis du damper

Såfremt du er en af dem, der er hoppet med på hypen omkring e-cigaretterne, så skal du altså være opmærksom på, at det ikke er alle steder i verden, du må tage dem med til- Du kan nemlig risikere bøde og fængselsstraf på helt op til 10 år, hvis du rejser til det forkerte land.

Er det tilfældet, så bør du holde dig væk fra Thailand, der netop har gjort e-cigaretterne ulovlige. Du kan nu risikere at bruge de næste 10 år i et fængsel, såfremt du bliver taget med e-cigaretter på dig. Du kan købe e-cigaretter her.

Gælder også e-væske

Forbudet gælder både e-cigaretter, e-væsker og vandpiber, der ikke må medbringes til Thailand. Har du dem med i tolden, bliver de konfiskeret ved ankomst, og du kan risikere at få en bøde eller en fængselsstraf i op til 10 år, hvis man bliver fundet skyldig – og det gør man altså, hvis de bliver taget i tolden.

The Independent beretter om, at flere og flere britiske turister har oplevet at få bøder på grund af besiddelse af e-cigaretter. Samtidig skal du også holde dig fra at sælge eller levere de elektroniske cigaretter til Thailand, hvis du vil undgå at få en bøde. Det kan give op til 5 års fængsel, hvis du bliver kendt skyldig i videresalg.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here