Mand foran computer

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange virksomheder gør i dag brug af et tidsregistreringssystem. Dette holder primært styr på medarbejdernes timetal samt hvor lang tid, der bruges på bestemte arbejdsopgaver, men kan også hjælpe med at danne et overblik over andre vigtige aktiviteter i virksomheden.  Bliv klogere på tidsregistreringssystemer og deres mange fordele lige her.

Hold styr på arbejdstiden

Med et tidsregistreringssystem kan virksomheder holde styr på medarbejdernes arbejdstider samt hvor lang tid, der bliver brugt på de enkelte arbejdsopgaver. Dette er især en fordel, hvis man har projekter eller kunder, som der er sat et bestemt antal timer af til. Her kan tidsregistreringssystemet nemlig hjælpe med at sørge for, at timetallet overholdes. Derudover kan systemet automatisk beregne medarbejdernes løn ud fra det registrerede timeantal. Virksomheder, som anvender et tidsregistreringssystem, har altså et samlet overblik over medarbejdere og arbejdsopgaver.

Et program, mange muligheder

I dag kan de fleste tidsregistreringssystemer til virksomheder dog meget mere end bare at lægge medarbejdernes timeforbrug sammen og beregne lønnen. Det kan blandt andet holde styr på rejse- og kørselsudgifter, sygefravær og ferie samt håndtere udlæg og andre bilag. Et eksempel på et projektstyringsværktøj, der indeholder ovenstående funktioner, er EazyProject. Funktionerne kan til- og fravælges alt efter behov, hvilket muliggør en skræddersyet løsning.

Derudover er blandt andet den teknologiske udvikling med til hele tiden at gøre tidsregistreringssystemerne mere fleksible. Langt de fleste af dem kan bruges fra en tablet eller smartphone, så medarbejderne kan benytte funktionerne uanset hvor de er. Dette er især praktisk i forbindelse med virksomhedsrejser og andre aktiviteter uden for virksomheden.

Med andre ord kan tidsregistreringssystemerne mere og mere og bliver samtidig lettere og lettere at anvende for den enkelte medarbejder. Resultatet er et solidt overblik over virksomhedens ressourcer og hvordan de udnyttes. Systemet kan endda i mange tilfælde give ledelsen indblik i, hvordan man kunne udnytte specifikke ressourcer endnu bedre i fremtiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here